ŞEHİT İHSAN YILDIZ İMAM HATİP ORTAOKULU

WEB https://iyiho.meb.k12.tr
Adres : Mimar Sinan Mahallesi Basra Caddesi Yeşilören Sokak No26 Sultanbeyli / İstanbul
VİZYON : Sorgulayıcı, araştırmacı, dengeli, iletişime açık, yaratıcı düşünebilen, kendisiyle ve çevresiyle barışık, kendi başına karar verebilen, topluma önderlik yapabilecek, fark yaratacak ve fark edilecek bireyler yetiştirmek tek arzumuzdur.
MİSYON : İnsan hayatında, gelecekte sahip olunacak yaşam becerilerinin, yeteneklerin ve temel tutumlarının disiplin altına alınarak kontrollü bir biçimde şekillendiği kurumlardır okullar. Bu sebeple okulumuza ilk adımını attığı andan itibaren öğrencilerimiz kabul etmeyi ve edilmeyi, adil olmayı, kuralları, sorumluluğu, iyiyi, güzeli, saygıyı, hoşgörüyü, bireysel farklılıkları ne olursa olsun ’’yaratılanı severiz Yaratandan ötürü’’ anlayışıyla sevmeyi, doğruyu ve yanlışı ayırt etmeyi bizlerden görecek ve öğreneceklerdir. Okulumuzda bu anlamda öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini artırıp onların hayata sımsıkı sarılan ve ayakları yere sağlam basan bireyler olarak topluma kazandırmak temel hedeflerimiz arasında yer almaktadır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM
Saatler : 08.50 - 16.20 (PAZARTESİ) 08.50 - 15.25 (DİĞER GÜNLER)
Yabancı Dil : İNGİLİZCE - ARAPÇA
Isınma : DOGALGAZ
Servis :
Ulaşım : 18M, 132M, 131B hatlı otobüsler ile Kılıçaslan Caddesi durağında inerek okulumuza 5 dakika yürüme mesafesinde ulaşım sağlanabilir. Öte yandan Sultanbeyli merkezden kalkarak Mimar Sinan mahallesine gelen minibüsler ile de ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Mimar Sinan Mahallesi Basra Caddesi Yeşilören Sokak No:26 Sultanbeyli / İstanbul
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine (Sultanbeyli) 3,7 kilometre uzaklıkta İl merkezine (İstanbul) 30,7 kilometre uzaklıkta
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :